مطالب آموزشی

فواید زردآلو برای سلامتی

زردآلو به دلیل داشتن مقادیر بالای ویتامین‌ها، زردینه‌ها و پتاسیم فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد.

زردینه‌ها برای محافظت و تقویت رگ‌های خونی مفید هستند و در عین حال علائم التهاب را نیز کاهش می دهند. پتاسیم، یک ماده معدنی مهم برای عملکرد اعصاب و عضلات است و همچنین از فشار خون سالم و سلامت قلب نیز حمایت می‌کند.

در ادامه به نقل از “وب ام دی” به چند مورد دیگر از فواید این میوه خواهیم پرداخت.

* محافظت از پوست

آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین E و ویتامین C به دلیل داشتن خواص تقویت کننده پوست، شناخته شده‌اند. آنها می‌توانند به محافظت از سلول‌های پوست در برابر اشعه فرا بنفش (UV)، کاهش علائم چین و چروک‌های اولیه و بهبود خاصیت ارتجاعی پوست، کمک کنند.

* کمک به سلامت چشم

زردآلو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها بوده و برای بهبود سلامت چشم بسیار عالی است. مواد مغذی زردآلو همچنین به کاهش خطر ابتلا به تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) و آب‌مروارید نیز کمک می‌کنند.

* کمک به هضم بهتر غذا

زردآلو مقدار زیادی فیبر غذایی خوب دارد که به دستگاه گوارش کمک می‌کند. فیبر محلول به دستگاه گوارش کمک می کند آب کافی را حفظ کرده و منجر به رشد باکتری های خوب می شود. فیبر نامحلول نیز برای باکتری‌های سالم روده مفید است.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *