مطالب آموزشی

سه کار ساده برای تقویت سیستم ایمنی بدن در زمستان

نتیجه پژوهش دانشگاه اورگان نشان می‌دهد ریزمغذی‌هایی که قوی‌ترین شواهد برای حمایت از سیستم ایمنی را دارند ویتامین‌های د، ث و عنصر روی هستند. تصور می‌شود ویتامین ث باعث افزایش تولید گلبول‌های سفید خون می‌شود که کلید مبارزه با عفونت‌ها هستند.

 در ادامه به سه اقدام پیشگیرانه آسان اشاره می‌شود که به شما شانس مبارزه با عفونت‌ها را می‌دهد:

 

۱-مصرف کامل ویتامین‌ها

 

نتیجه پژوهش دانشگاه اورگان نشان می‌دهد ریزمغذی‌هایی که قوی‌ترین شواهد برای حمایت از سیستم ایمنی را دارند ویتامین‌های د، ث و عنصر روی هستند. تصور می‌شود ویتامین ث باعث افزایش تولید گلبول‌های سفید خون می‌شود که کلید مبارزه با عفونت‌ها هستند و در مرکبات، فلفل، انواع توت ها، گوجه فرنگی، سیب زمینی و سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم و گل کلم به وفور یافت می‌شوند.

همان گونه که می‌دانیم افراد در طول ماه‌های فصل زمستان با کمبود ویتامین د مواجه می‌شوند. بدن ویتامین د را از نور مستقیم خورشید روی پوست در فضای باز تولید می‌کند، اما در ماه‌های اکتبر و مارس امکان ساخت این ویتامین توسط بدن وجود ندارد. بنابراین، توصیه می‌شود که از ویتامین د مکمل استفاده کنید. علاوه بر این، منابع غذایی از جمله ماهی‌های روغنی، قارچ و تخم مرغ نیز حاوی ویتامین د هستند. عنصر روی در گوشت و غذاهای دریایی یافت می‌شود. بنابراین، اگر گیاه‌خوار هستید دریافت مقدار کافی آن می‌تواند برای تان چالش برانگیز باشد. در نتیجه، ممکن است مجددا به مکمل نیاز داشته باشید.

 

۲-مصرف این سه ماده را فراموش نکنید

 

سیر، زنجبیل و چای سبز برای تقویت سیستم ایمنی بدن عالی هستند. شما می‌توانید دست کم دو مورد را با برش دادن مقداری زنجبیل تازه و اضافه کردن آن به یک فنجان چای سبز با هم ترکیب کنید، اما وسوسه نشوید که سیر را نیز اضافه نمایید!

یک راه بهتر برای دریافت سیر و همچنین مقدار زیادی ویتامین ث تهیه یک کاسه بزرگ از سبزیجات خوشمزه و سرخ شده است. کلم و بروکلی و لوبیا سبز را در یک کاسه بزرگ آب سرد قرار دهید تا رنگ و تردی آن حفظ شود. ۲ قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه ریخته و حرارت دهید سه حبه سیر پوست کنده و ریز خرد شده را اضافه نمایید و به مدت ۲۰ ثانیه یا بیش‌تر سرخ کنید سپس ۲۰۰ میلی لیتر آب جوش را به آن اضافه نمایید و پس از آن سبزیجات را به آن اضافه کنید. اجازه دهید دو تا سه دقیقه با حرارت زیاد سرخ شوند. غذا را با آب سیر که با سبزیجات مخلوط شده سرو نمایید.

 

۳- سلامت روده خود را تقویت کنید

 

آیا می‌دانید که ۷۰ درصد از بافت ایمنی بدن ما در روده یافت می‌شود: بافت لنفوئیدی مرتبط با روده که به اختصار با نام GALT شناخته می‌شود. دستگاه گوارش یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای ورود عوامل عفونت‌زا به بدن است. بنابراین، داشتن یک میکروبیوم روده غنی و متنوع کلید حمایت از ایمنی ما است.

سه راه برای این کار وجود دارد. تا حد امکان از طیف وسیعی از غذاهای گیاهی استفاده کنید (به طور ایده آل بیش از ۳۰ نوع مختلف در هفته)، غذاهای حاوی پروبیوتیک (ماست، پنیر و غذاهای تخمیر شده مانند کفیر، کیمچی و کامبوچا) و پری بیوتیک‌ها (سیر، پیاز، تره فرنگی، مارچوبه) را بخورید. موز، سیب و جو).

درست کردن جو دو سر شبانه با کفیر یک راه عالی برای ترکیب بسیاری از این مواد مغذی دوستدار روده است. ۱۰۰ گرم جو دو سر، ۳ قاشق غذاخوری دانه مخلوط، ۱ قاشق غذاخوری بادام پوسته شده، ۵ عدد گردوی خرد شده، ۵ زردآلو خشک خرد شده، ۱ عدد سیب کوچک (با پوست رنده شده)، ۱ قاشق غذاخوری دارچین، ۱۵۰ میلی لیتر کفیر و ۲۰۰ میلی لیتر شیر خشک شده بریزید. ظرف را ببندید و کاملاً مخلوط کنید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید یک شب در یخچال بماند. صبح آن را خوب مخلوط کنید. یک وعده (این دستور سه وعده را تشکیل می‌دهد) را در یک کاسه قرار دهید، کمی کفیر اضافه کنید تا شل شود. در نهایت با مقداری موز خرده شده سرو کنید.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *