مطالب آموزشی

اسیدهای چرب ماهی و گردو در کاهش خطر سرطان سینه نقش دارند

محققان انجمن یائسگی آمریکای شمالی (NAMS) به‌تازگی دریافتند که رژیم غذایی سرشار از اسیدهای چرب امگا3 می‌تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد.
ماهی، روغن‌های گیاهی مانند روغن کتان، گردو و دانه‌های کتان سرشار از اسیدهای چرب امگا3 هستند که باید در رژیم غذایی جای گیرد زیرا بدن این چربی‌ها را به‌طور طبیعی نمی‌سازد اما برای بسیاری از عملکردهای بدن ضروری است.
محققان برای دستیابی به این نتایج اطلاعات پزشکی 1600 خانم که به‌دلیل سرطان سینه بستری بودند را بررسی و مقدار مصرف اسیدهای چرب امگا3 را اندازه‌گیری کردند.
نتایج حاکی از آن بود که زمینه خطر پیشرفت سرطان سینه در خانم‌‌هایی که خوراکی‌های دریایی مصرف می‌کردند، کمتر بود که ناشی از تاثیر بسیاری از اسیدهای چرب مانند اسید آلینولئیک بود. حتی این تاثیر مثبت در مورد خانم‌های چاق که مقدار بیشتری از این منابع استفاده می‌کردند نیز دیده شد.
این مطالعه نشان‌دهنده اهمیت تاثیر عادات زندگی به‌خصوص دریافت کافی منابع غذایی اسیدهای چرب غیراشباع چندمولکولی است به‌طوری که چنین اصول تغذیه تا یک سوم خطر سرطان سینه را کاهش می‌دهد. دیگر عادات غذایی سالم مانند مصرف کافی میوه‌ها و سبزیجات، فیبرها و غلات سبوس‌دار همچنین کاهش مصرف گوشت و لبنیات چرب نیز در این زمینه تاثیر جدی دارند.    

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *