مطالب آموزشی

روش‌های کاهش عوارض فست‌فودها

چقدر از فست‌فودها استفاده می‌کنید؟ فست فودها با کالری، نمک و اسیدهای چرب اشباع بالایی که دارند در دراز مدت باعث افزایش فشار خون، چاقی و مشکلات قلبی و گوارشی می‌شوند. نمک زیاد جذب کلسیم را کاهش می‌دهد و نان بدون سبوس در این غذاها باعث کمبود فیبر در بدن می‌شود.

با روش‌های زیر می‌توان ارزش غذایی این غذاها را تا حدی افزایش داد: همراه با فست فود سالاد فصل بخورید تا ویتامین و املاح را تامین و با فیبر بالا از اضافه وزن جلوگیری کند مایونز را با سس گوجه فرنگی کم چرب جایگزین کنید. اصرار به زیاد بودن پنیر پیتزا نداشته باشید به جای سیب زمینی سرخ کرده از سیب زمینی تنوری استفاده کنید. با استفاده از دوغ و آبمیوه طبیعی مصرف نوشابه را کم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.