مطالب آموزشی

دستور پخت کیک کلمانتین پر شده با میوه

حتی با وجود در دسترس بودن آرد بدون گلوتن نیز تهیه کردن یک کیک خوشمزه بدون گلوتن کار آسانی نیست و نمی‌توان به راحتی دستور پختی را پیدا کرد که تمام موادش بدون گلوتن باشد اما این کیک عاری از گلوتن است و طعم بی نظیری دارد.

 

  • زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۲ ساعت و ۱۰ دقیقه

ارزش تغذیه‌ای:

  • ۶۹۵ کیلوکالری
  • ۳۴ گرم چربی
  • ۹۳ گرم کربوهیدرات
  • ۸۳ گرم شکر
  • ۳ گرم فیبر
  • ۹ گرم پروتئین
  • ۳۶ گرم نمک

مواد لازم:

  • ۴ عدد کلمانتین کوچک
  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۱۴۰ گرم کشمش
  • ۱۴۰ گرم توت
  • ۱۰۰ گرم گیلاس
  • ۲۰۰ گرم شکر قهوه‌ای
  • ۳ عدد تخم مرغ زده شده
  • یک دوم قاشق چایخوری دارچین
  • یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط
  • ۱۴۰ گرم پولنتا
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • پودر شکر
  • ۱۰۰ گرم بادام زمینی

برای روی کیک :

  • ۴ عدد کلمانتین
  • ۱۴۰ گرم شکر

طرز تهیه:

  1. برای پختن کیک، کلمانتین را در یک ظرف کوچک قرار دهید و با آب بپوشانید. سپس اجازه دهید آب داخل آن بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت بپزید . سپس آبکش نمایید و بگذارید سرد شود.
  2. فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. یک ظرف ۲۰ سانتی را با کره چرب نمایید .کلمانتین پخته شده را ببرید و در غذاساز بریزید تا خوب ترکیب شود.
  3. کشمش، توت، گیلاس را در یک کاسه ترکیب نمایید. کلمانتین را به ترکیب اضافه کنید. سپس شکر و کره را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ زده شده را به آن بیفزایید.در یک کاسه دیگر ادویه، بادام زمینی،پولتنا و بکینگ پودر را ترکیب کنید. حالا این ترکیب را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید . سپس میوه‌ها و کلمانتین را نیز به ظرف اضافه نمایید.
  4. مواد را در ظرف بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بپزید.
  5. برای درست کردن روی کیک، کلمانتین را به ضخامت ۵ میلی متر برش دهید. شکر را در یک ماهیتابه بریزید و سپس ۱۴۰ میلی لیتر آب به آن اضافه کنید و با حرارت کم هم بزنید تا شکر حل شود. تکه‌های کلمانتین را در ماهیتابه قرار دهیدو هم بزنید. این ترکیب را به مدت یک ساعت بپزید و سپس از روی شعله بردارید تا خنک شود.
  6. برای سرو می توانید روی کیک پودر قند یا کلمانتین بریزید.
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *