مطالب آموزشی

ارزش غذایی و فواید ذرت

ذرت یکی از محبوب ترین دانه های غلات در جهان است. بومی آمریکای مرکزی است، اما در انواع بی شماری کشور در سراسر دنیا پرورش یافته است. پاپ کورن و ذرت شیرین انواع مختلف و شایع هستند، اما محصولات ذرت تصفیه شده نیز به طور گسترده به عنوان مواد تشکیل دهنده مواد غذایی فرآوری شده مصرف می شوند. شامل انواع tortilla، ذرت، آرد ذرت، شربت ذرت و روغن ذرت است.

فواید ذرت شیرین

ذرت شیرین سرشار از کربوهیدرات است و منبع فیبر است. کودکان از 15 ماهگی می توانند آن را بخورند.  ذرت به اندازه هر دانه غلات سالم است، زیرا سرشار از فیبر و بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است. ذرت به طور معمول زرد است اما با رنگهای مختلف دیگری مانند قرمز، نارنجی، بنفش، آبی، سفید و سیاه به وجود می آید.

ارزش غذایی ذرت شیرین

 

فواید ذرت

ارزش  تغذیه ای برای 3.5 اونس (100 گرم) ذرت زرد آب پز به این شرح است:

  • کالری: 96
  • آب: 73٪
  • پروتئین: 3.4 گرم
  • کربوهیدرات: 21 گرم
  • شکر: 4.5 گرم
  • فیبر: 2.4 گرم
  • چربی: 1.5 گرم
  • کربوهیدرات
  • مانند همه غلات، ذرت در درجه اول از کربوهیدرات تشکیل شده است.

نشاسته کربوهیدرات اصلی آن است که شامل 28-80٪ وزن خشک آن است. ذرت مقادیر کمی قند (1-3٪) نیز دارد. ذرت شیرین یا ذرت شکر ، یک نوع خاص و کم نشاسته با محتوای قند بالاتر است و در 18٪ از وزن خشک قرار دارد. بیشتر قند ساکارز است  با وجود قند موجود در ذرت شیرین، یک غذای پر قند نیست و از نظر شاخص قند خون بالا نیست.

  • فیبر

ذرت حاوی مقدار زیادی فیبر است.

  • پروتئین

ذرت منبع مناسبی از پروتئین است. بسته به نوع، مقدار پروتئین حدود 15 درصد است.

  • ویتامین

ممكن است حاوی مقدار نسبتاً زیادی از ویتامین ها و مواد معدنی باشد. قابل ذکر است که مقدار آن بسته به نوع ذرت بسیار متغیر است. به طور کلی، پاپ کورن سرشار از مواد معدنی است، در حالی که ذرت شیرین ویتامین بیشتری دارد.

خواص ذرت بو داده

این میان وعده محبوب دارای چندین ویتامین و مواد معدنی از جمله:

  • منگنز : منگنز به مقدار زیاد در غلات کامل، حبوبات، میوه و سبزیجات مشاهده می شود. به دلیل محتوای اسید فیتریک گیاهی این گیاه از ذرت ضعیف است.
  • فسفر: فسفر موجود در مقادیر مناسب و مناسب در پاپ کورن و ذرت شیرین، ماده معدنی است که در رشد و نگهداری بافت های بدن نقش مهمی دارد.
  • منیزیم سطح ضعیف این ماده معدنی مهم ممکن است خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای مزمن، مانند بیماری های قلبی را افزایش دهد.
  • مس. یک آنتی اکسیدان است. مس به طور کلی در رژیم غذایی کم است. مصرف ناکافی ممکن است بر سلامت قلب اثرات منفی بگذارد

ویتامین های ذرت شیرین

ذرت شیرین دارای تعدادی ویتامین، از جمله:

  • اسید پانتوتنیک. ویتامین B5 نیز نامیده می شود. فولات همچنین به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک شناخته می شود، فولات یک ماده مغذی اساسی است، به خصوص در دوران بارداری بسیار مهم است.
  • ویتامین B6. B6 نوعی کلاس از ویتامین های مرتبط است که رایج ترین آن پیریدوکسین است. عملکردهای مختلفی در بدن دارد.
  • نیاسین همچنین به نام ویتامین B3 ، نیاسین موجود در ذرت به خوبی جذب نمی شود.
  • پتاسیم یک ماده مغذی مهم، پتاسیم برای کنترل فشار خون مهم است و ممکن است سلامت قلب را بهبود بخشد.

خلاصه

ذرت منبع خوبی از بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی است. پاپ کورن مواد معدنی بیشتری دارد، در حالی که ذرت شیرین ویتامین بیشتر دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.