طرز تهیه بولهی کینوآ
								- زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
 - زمان پخت : ۲۰ دقیقه
 
شما می توانید این سالاد سرشار از مواد مغذی را به همراه آب گوچه فرنگی و خیار به عنوان یک نهار میل کنید .
مواد لازم :
- ۱۰۰ گرم کینوآ
 - ۷۵ گرم جعفری خرد شده
 - ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (گوجه فرنگیها را به صورت ۱ سانتی متری برش دهید و دانههای آن را بگیرید)
 - ۱۰۰ گرم خیار به صورت برشهای کوچک
 
چاشنی غذا :
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
 - ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
 - نصف آب لیمو
 - چند قطره عصاره ی وانیل
 - ۱ قاشق چایخوری عصاره برنج و یا آگاو
 - کمی نمک
 - نصف یک حبه سیر به صورت له شده
 - ۵۰ گرم برگ سالاد برای سرو
 
روش تهیه :
۱.ابتدا باید کینوا را بر اساس دستور پخت روی بسته بندی ، بپزید . بعد از پخت آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.