دستور پخت کیک کلمانتین پر شده با میوه
								حتی با وجود در دسترس بودن آرد بدون گلوتن نیز تهیه کردن یک کیک خوشمزه بدون گلوتن کار آسانی نیست و نمیتوان به راحتی دستور پختی را پیدا کرد که تمام موادش بدون گلوتن باشد اما این کیک عاری از گلوتن است و طعم بی نظیری دارد.
- زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
 - زمان پخت: ۲ ساعت و ۱۰ دقیقه
 
ارزش تغذیهای:
- ۶۹۵ کیلوکالری
 - ۳۴ گرم چربی
 - ۹۳ گرم کربوهیدرات
 - ۸۳ گرم شکر
 - ۳ گرم فیبر
 - ۹ گرم پروتئین
 - ۳۶ گرم نمک
 
مواد لازم:
- ۴ عدد کلمانتین کوچک
 - ۲۰۰ گرم کره
 - ۱۴۰ گرم کشمش
 - ۱۴۰ گرم توت
 - ۱۰۰ گرم گیلاس
 - ۲۰۰ گرم شکر قهوهای
 - ۳ عدد تخم مرغ زده شده
 - یک دوم قاشق چایخوری دارچین
 - یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط
 - ۱۴۰ گرم پولنتا
 - یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
 - پودر شکر
 - ۱۰۰ گرم بادام زمینی
 
برای روی کیک :
- ۴ عدد کلمانتین
 - ۱۴۰ گرم شکر
 
طرز تهیه:
- برای پختن کیک، کلمانتین را در یک ظرف کوچک قرار دهید و با آب بپوشانید. سپس اجازه دهید آب داخل آن بجوشد. حرارت را کم کنید و به مدت یک ساعت بپزید . سپس آبکش نمایید و بگذارید سرد شود.
 - فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. یک ظرف ۲۰ سانتی را با کره چرب نمایید .کلمانتین پخته شده را ببرید و در غذاساز بریزید تا خوب ترکیب شود.
 - کشمش، توت، گیلاس را در یک کاسه ترکیب نمایید. کلمانتین را به ترکیب اضافه کنید. سپس شکر و کره را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ زده شده را به آن بیفزایید.در یک کاسه دیگر ادویه، بادام زمینی،پولتنا و بکینگ پودر را ترکیب کنید. حالا این ترکیب را به ترکیب کره و شکر اضافه کنید . سپس میوهها و کلمانتین را نیز به ظرف اضافه نمایید.
 - مواد را در ظرف بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بپزید.
 - برای درست کردن روی کیک، کلمانتین را به ضخامت ۵ میلی متر برش دهید. شکر را در یک ماهیتابه بریزید و سپس ۱۴۰ میلی لیتر آب به آن اضافه کنید و با حرارت کم هم بزنید تا شکر حل شود. تکههای کلمانتین را در ماهیتابه قرار دهیدو هم بزنید. این ترکیب را به مدت یک ساعت بپزید و سپس از روی شعله بردارید تا خنک شود.
 - برای سرو می توانید روی کیک پودر قند یا کلمانتین بریزید.