دستور پخت سوپ فلفل دلمهای
								- زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
 - زمان پخت: ۳۰ دقیقه
 - زمان کلی:۵۵ دقیقه
 - برای ۶ نفر
 
اطلاعات تغذیهای:
۱۸۸ کالری، ۱۰ گرم چربی، ۱ گرم چربی اشباع، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۵۱۹ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن ، ۳۷ میلی گرم کلسیم
مواد لازم برای تهیه این سوپ:
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون فوق بکر
 - نصف پیاز کوچک
 - دو عدد هویج متوسط خرد شده
 - نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
 - یک عدد کرفس خرد شده
 - ۸ عدد فلفل دلمهای زرد، قرمز و نارنجی
 - یک عدد سیب زمینی شیرین بزرگ خرد شده
 - چهار پیمانه آب سبزیجات
 - سه قاشق چایخوری مرزنجوش ریز خرد شده
 - آووکادو و گشنیز برای چاشنی
 
طرز تهیه:
- ابتدا روغن را در یک ظرف بزرگ حرارت دهید. پیاز، هویج، کرفس و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه ترکیب را حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند. فلفل دلمهای را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه با حرارت متوسط بپزید. سپس سیب زمینی شیرین و آب سبزیجات را اضافه نمایید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و مرزنجوش را اضافه نمایید . در نهایت اجازه دهید سیب زمینی خوب بپزد.
 - اجازه دهید سوپ کمی خنک شود سپس آن را به غذاساز انتقال دهید و به شکل پوره در بیاورید. در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیفزایید. سوپ را داخل ظرف مناسب بکشید و با آووکادو و گشنیز تزیین کنید. نوش جان